Astorija Brasserie | A la Carte
645
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-645,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

-Meniu-

-Meniu-

Prancūzų virtuvė ypatinga tuo, jog iš pirmo žvilgsnio patiekalai gali pasirodyti gana paprasti, tačiau jiems paruošti reikalingos tikros, aukštosios virtuvės žinios ir ypatingas meistriškumas.

 

Šaltuoju laikotarpiu šefas ruošia kaloringesnius ir sotesnius patiekalus. Vienas populiariausių jo gaminamų užkandžių – antienos kepenėlių foie gras creme brulee su serbentų likeriu skanintu svogūnų džemu ir skrudinta brioche bandele. Prancūzija garsėja antienos patiekalais. Mūsų restorane ji patiekiama su apelsinais bei karamelizuotomis bulvytėmis.

 

Desertai yra tikri prancūziškos dvasios nešėjai, o ryškiausias jų atstovas crème brûlée mėgaujasi neblėstančiu populiarumu mūsų svečių pasirinkimuose.

 

Derinti patiekalus ir gėrimus padeda sertifikuota vyno žinovė Jolanta Smičienė – kone geriausia šampano ekspertė Lietuvoje. Norinčius artimiau susipažinti su prancūziškų vynų skoniais bei tradicijomis, kviečiame apsilankyti jos rengiamose degustacijose.

-A la Carte meniu-

-Vynų korta-