Astorija Brasserie | Vyno degustacija
1368
page-template-default,page,page-id-1368,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

– Prancūziško vyno degustacija –

 su Jolanta Smičiene

Sertifikuota vyno žinovė (AWA, WSET) Jolanta Smičienė kviečia 4 patiekalų vakarienei bei prancūziško  vyno degustacijai Astorija vyno rūsyje spalio 17 d.

 

Astorija vyno rūsyje Jolanta Smičienė pasakos apie prancūziškų vynų gamybą ir skirtumus, kuriuos patys bandysime pajusti savo taurėse bei paryškinti šefo Gedimino Andriuškevičiaus kurtais patiekalais.

Vakaro meniu:

 

Marinuota lašišos filė | Presuotas agurkas | Kiaušinio trynio confit | Lašišų ikrai | Salikornija
William Fevre Chablis AOC, France, Burgundy

 

Antienos foie gras terinas | Trupintas šakotis | Braškių želė | Šviežios uogos
Sauvion Rose D’Anjou AOC, France, Loire Valley

 

Keptos jūros šukutės | Topinambų piurė | Grūsti žalieji žirneliai
Alphonse Mellot La Moussiere Sancerre Blanc, France, Loire Valley

­
Prancūziški sūriai
Gerard Bertrand Grand Terroir Cotes Du Roussillon Villages Tautavel AOC, France, Languedoc

Kaina asmeniui – 54 Eur

Pradžia – 19 val.

Būtina išankstinė rezervacija tel. +370 694 44566