Astorija Brasserie | Vyno degustacija
1368
page-template-default,page,page-id-1368,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

– Putojančio vyno degustacija –

 su Jolanta Smičiene

Rugsėjo 12-ąją, dar gyvenant lengvais vasaros prisiminimais, degustuosime burbulus.

 

Astorija vyno rūsyje Jolanta Smičienė pasakos apie putojančio vyno gamybą ir skirtumus, kuriuos patys bandysime pajusti savo taurėse bei paryškinti šefo Gedimino Andriuškevičiaus kurtais patiekalais.

Vakaro meniu:

 

Brandintos jautienos tatakis | Ponzu padažas | Perilių pesto
Duc de Foix Cava Brut, Spain

 

Fines de claire austrės | Mignonette padažas
Domaine De Martinolles Cremant De Limoux Brut AOC, France

 

Juodųjų veneros ryžių rizotas | Burata | Žalieji smidrai | Žalieji žirneliai | Bazilikų aliejus
Champagne Pommery Brut Royal, France

 

Šviežių uogų tarta | Maskarponė | Braškių sorbetas
Banfi Rosa Regale Brachetto, Italy

Kaina asmeniui – 48 Eur

Pradžia – 19 val.

Būtina išankstinė rezervacija tel. +37067054332