Astorija Brasserie | Valentino dienos vakarienė
1368
page-template-default,page,page-id-1368,cookies-set,cookies-accepted,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

– Šv. Valentino vakarienė –

51800988_2496629920410754_8861815109987598336_n

Romantiškam vakarui restorano šefas Gediminas Andriuškevičius paruošė specialų meniu.

Vakarienę pradėsime nuo šefo afrodiziakiško užkandžio ir baigsime saldžia klasika.

 

Kambariai šventei – kaip visada – su gražiausiu vaizdu į Vilniaus senamiestį.

Vakaro meniu:

Šefo komplimentai

***

Keptos austrės su Mornay padažu ir Gruyere sūriu

***

Keptas ožkos sūris|Karamelizuotas obuolys|Šeivamedžio sirupas|Skrudinti grikiai

***

Eriuko romšteksas|Raudono vyno padažas|Spalvotos morkos|Jaunos bulvytės

Arba

Pusė kukurūzinio viščiuko|Kepta polenta|Moliūgų piurė|Vynuogės vyno ir sviesto padaže

Arba

Vilkešerio filė|Moliūgų piurė|Beurre blanc padažas|Salikornija

***

Karštas šokoladinis fondantas | Vaniliniai ledai |Uogos

 

 

Visus patiekalus lydės J.Smičienės parinkti prancūziški vynai

Kaina: 49 Eur/asm. Rezervacijos: +370 5 212 0110 sales.vilnius@radissonblu.com

Restorane tieksime ir įprastą A la Carte meniu.

 

Liekantiems  nakvynei siūlome:

SUPERIOR tipo kambarį

Šventinius pusryčius

Vėlyvą išvykimą iki 15val.