Sertifikuota vyno žinovė (AWA, WSET) Jolanta Smičienė kviečia 4 patiekalų vakarienei bei prancūziško vyno degustacijai Astorija vyno rūsyje spalio 17 d.
Astorija vyno rūsyje Jolanta Smičienė pasakos apie prancūziškų vynų gamybą ir skirtumus, kuriuos patys bandysime pajusti savo taurėse bei paryškinti šefo Gedimino Andriuškevičiaus kurtais patiekalais.
Vakaro meniu:
Marinuota lašišos filė | Presuotas agurkas | Kiaušinio trynio confit | Lašišų ikrai | Salikornija
William Fevre Chablis AOC, France, Burgundy
Antienos foie gras terinas | Trupintas šakotis | Braškių želė | Šviežios uogos
Sauvion Rose D’Anjou AOC, France, Loire Valley
Keptos jūros šukutės | Topinambų piurė | Grūsti žalieji žirneliai
Alphonse Mellot La Moussiere Sancerre Blanc, France, Loire Valley
Prancūziški sūriai
Gerard Bertrand Grand Terroir Cotes Du Roussillon Villages Tautavel AOC, France, Languedoc
Kaina asmeniui – 54 Eur
Pradžia – 19 val.
Būtina išankstinė rezervacija tel. +370 694 44566