Romantiškam vakarui restorano šefas Gediminas Andriuškevičius paruošė specialų meniu. Vakarienę pradėsime nuo šefo afrodiziakiško užkandžio ir baigsime saldžia klasika.
Kambariai šventei – kaip visada – su gražiausiu vaizdu į Vilniaus senamiestį.
Šefo komplimentai
*** Keptos austrės su Mornay padažu ir Gruyere sūriu
***
Keptas ožkos sūris|Karamelizuotas obuolys|Šeivamedžio sirupas|Skrudinti grikiai
***
Eriuko romšteksas|Raudono vyno padažas|Spalvotos morkos|Jaunos bulvytės
Arba
Pusė kukurūzinio viščiuko|Kepta polenta|Moliūgų piurė|Vynuogės vyno ir sviesto padaže
Arba
Vilkešerio filė|Moliūgų piurė|Beurre blanc padažas|Salikornija
***
Karštas šokoladinis fondantas | Vaniliniai ledai |Uogos
Visus patiekalus lydės J.Smičienės parinkti prancūziški vynai
Kaina: 49 Eur/asm.
Rezervacijos: +370 5 212 0110
Restorane tieksime ir įprastą A la Carte meniu.
Liekantiems nakvynei siūlome:
SUPERIOR tipo kambarį
Šventinius pusryčius
Vėlyvą išvykimą iki 15val.