Astorija Brasserie | Vakarienė kambaryje
1079
page-template-default,page,page-id-1079,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

– Vakarienė kambaryje –

Klasikinius Astorija Brasserie a la carte patiekalus ir restorano žavesį patiekiame viešbučio kambaryje.
Paruošėme gražiausius kambarius su kerinčiu vaizdu į kalėdinį Vilnių – jusų pasimatymams, vakarienėms, taurių skambesiui, kulinariniams atradinams, laikui sau.

 

Dabar – dar asmeniškiau, užtikrinant išskirtinį saugumą.

Tiekiame degustacinį arba a la carte meniu.

 

ATNAUJINTAS DEGUSTACINIS MENIU:

nuo 2021 sausio 18d.

 

Šefo komplimentai

+++
Keptos austrės su Mornay padažu ir Gruyere sūriu

+++

Keptas ožkos sūris|Karamelizuotas obuolys|Šeivamedžio sirupas|Skrudinti grikiai

+++

Eriuko romšteksas|Raudono vyno padažas|Spalvotos morkos|Jaunos bulvytės

Arba

Pusė kukurūzinio viščiuko|Kepta polenta|Moliūgų piurė|Vynuogės vyno ir sviesto padaže

Arba

Vilkešerio filė|Moliūgų piurė|Beurre blanc padažas|Salikornija

+++

Karštas šokoladinis fondantas | Vaniliniai ledai |Uogos

 

Kiekvienas patiekalas patiekiamas su prancūzišku vynu, parinktu vyno žinovės Jolantos Smičienės

 

Degustacinis meniu su vynais – 49 Eur/ asm

 

Šefo komplimentai
***
Tailandietiškas omaro troškinys su greipfrutais ir kokosu

***
Žąsų foie gras creme brulee|Skrudinta brioche|Saldžiai marinuotų burokėlių karpačas
***

Jautienos išpjovos kepsnys|Naminis bbq-viskio padažas|Spalvotos morkos|Jaunos bulvytės

Arba

Tuno kepsnys|Ponzu padažas|Salikornijų tempūra|Ridikai
***
Cirtusinių vaisių šokoladas|Pasiflorų šerbetas|Šviežios uogos|Juodo šokolado putėsiai

 

Degustacinis meniu – 55 Eur/ asm

Kiekvienam patiekalo skoniui išryškinti ir atskleisti parinktu Jolantos Smičienės prncūziški vynai – 25 Eur/ asm

 

 

Rezervacijos: +370 5 212 0110 | sales.vilnius@radissonblu.com