Šampano degustacija
Su Jolanta Smičiene
Su Jolanta Smičiene
Šampano degustacija su šampano žinove Jolanta Smičiene atnaujintame Astorija Brasserie restorane birželio 29 dieną, 18:30 val.
MENIU
Tuno tartaras | šalotiniai svogūnai |
marinuoti agurkėliai | tartaro padažas
CHAMPAGNE SOUTIRAN BLANC DE NOIRS PERLE NOIRE GRAND CRU
***
Baltojo krabo mėsa | žolelių majonezas |
marinuoti agurkai | slėgti obuoliai |
obuolių ir špinatų gelis
CHAMPAGNE DOYARD MAHE CUVEE EMPREINTE BLANC DE BLANCS
***
Kalafioro ir bulvių vaflis |
konfituota anties kulšelės mėsa |
pievagrybiai, kepti anties taukuose |
comte sūrio padažas
CHAMPAGNE DOYARD MAHE ROSE BRUT
***
Kepta dorados filė | kepintas kalafioro ir miso kremas |
skrudinti kalafiorai | mėlynųjų moliuskų padažas |
laiškinio svogūno aliejus
CHAMPAGNE POMMERY GRAND CRU VINTAGE 2008