Romantiškam vakarui restorano šefas Gediminas Andriuškevičius paruošė specialų 5 patiekalų degustacinį meniu. Vakarienę pradėsime jūros gėrybėmis ir baigsime saldžia prancūzų klasika.
Kambariai šventei – kaip visada – su gražiausiu vaizdu į Vilniaus senamiestį.
Šefo komplimentai
***
Jūros gėrybės šafrano ir yuzu padaže
***
Elnienos karpačas | Raudonųjų vynuogių čatnis | Bleu d’Auvergne | Druska su trumais
***
Marensin regiono perlinių vištų krūtinėlė | Anties riebaluose keptos jaunos bulvės | Trinti žalieji žirneliai
Arba
Keptas aštuonkojas | Juodasis rizotas | Batatų ir kari piurė | Kale kopūstų čipsai
***
Prancūzijos saldėsiai: Obuolainis | Makarūnas | Karštas šokoladinis pudingas | Krembriulė
Kaina: 55 Eur/asm. Rezervacijos: +370 5 212 0110
Restorane tieksime ir įprastą A la Carte meniu.
Liekantiems nakvynei siūlome:
Šventinius pusryčius
Vėlyvą išvykimą iki 15val.